Hotels met golfarrangement

Deze hotels hebben gemeen dat ze in de nabijheid van één of meerdere golfbanen liggen. Hotels met een golfarrangement, dat veelal aangepast of uitgebreid kan worden naar ieders wens, of in ieder geval de contacten met de omliggende golfbanen hebben om de starttijden te regelen.

 • Carelshaven Restaurant & Hotel

  Carelshaven heeft 20 tweepersoonskamers, waarvan er 10 gelegen zijn in het hoofdgebouw en 10 in de tuinvleugel. Carelshaven heeft een golfarrangement met 1 overnachting en 1 greenfee voor de Golfclub in Ambt Delden, 18 holes.

  Hengelosestraat 30
  7491 BR Delden
  Routebeschrijving
   
 • Château d'Hassonville

  Prachtig kasteel met een park van 55 hectare, met kamers zowel in het kasteel als in het bijgebouw. Er is een 3-daags golfarrangement met greenfee's voor Five Nations en Durbuy.

  Route d'Hassonville
  B-6900 Aye (Marche en Famenne)
  Routebeschrijving
   
 • Château de la Villaine

  Gelegen op prive landgoed in de Loire vallei. Fraai gerestaureerde slaapkamers met eigen badkamer. Op minder dan een half uur rijden treft u drie golfbanen aan.

  Château de la Villaine
  37320 Esvres sur Indre
  Routebeschrijving
   
 • Hampshire Boshotel Vlodrop

  Hotel ligt in het Nationale Park "De Meinweg" Er zijn 80 luxe kamers, zwembad, beauty- en fitnesscentrum en een squashbaan. Er is een golfarrangement, 1 overnachting en greenfee 18 holes op BurgGolf Herkenbosch. Vrij gebruik van het Welness Center in het hotel.

  Boslaan 1
  6063 NN Vlodrop
  Routebeschrijving
   
 • Hostellerie La Croix Blanche

  Historisch hotel, een voormalige postkoetsenrelais uit 1696, beschikt over 23 kamers en suites. Er is een buitenzwembad in een kleine tuin met palmbomen. Er is een golfarrangement met keuze uit 7 golfbanen, reisafstand 5 tot 60 minuten.

  7, place des Plantagenets
  49590 Fontevraud l'Abbaye
  Routebeschrijving
  0033-241 51 71 11
  Bezoek de website
   
 • Hostellerie Schuddebeurs

  Hostellerie Schuddebeurs is hét golfhotel in Zeeland voor:

  • Golfarrangementen, met overnachting en diner in combinatie met greenfee
  • Groepsarrangementen in combinatie met Golfclinics
  • Golfarrangement in combinatie met individuele les, spelanalyse en tips van de PRO


  Prijzen vanaf euro 149,-- per persoon.

  Donkereweg 35
  4317 NL Schuddebeurs
  Routebeschrijving
   
 • Hotel 't Hof van Gelre

  Hampshire Hotel 't Hof van Gelre ligt in de bosrijke omgeveing van Lochem. Er is keuze uit 4 kamertypes, gelegen op de 1e en 2e etage. Er is een golfarrangement met keuze uit 2 of 3 nachten waarbij u speelt op de Lochemse.

  Nieuweweg 38
  7241 EW Lochem
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Abdij de Westerburcht

  Hotel met 36 kamers in 13 verschillende uitvoeringen, waaronder de kamer "St. Andrews" ligt in Westerbork. Er zijn 2 golfarrangementen, keuze uit meerdere nachten en 7 golfbanen.

  Hoofdstraat 7
  9431 AB Westerbork
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Amirauté

  Aan de rand van Deauville ligt dit hotel met 225 kamers, uitkijkend over 10 hectare tuin. De 27 holes Amirauté golfbaan ligt slechts 5 minuten van het hotel.

  Route de Paris
  14800 Touques-Deaville
  Routebeschrijving
   
 • Hotel de Woudzoom

  Best Western Hotel "De Woudzoom" beschikt over 36 kamers waarvan het merendeel zich op de begane grond bevindt met uitzicht op een fraaie tuin. Bij het golfarrangement, met 2 overnachtingen, heeft u keuze uit 10 golfbanen in de omgeving van het hotel.

  Oude Postweg 2
  9417 TG Spier
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Klein Zwitserland Slenaken

  Het hotel, met 27 luxe kamers, ligt tussen de Zuid Limburgse heuvels, en heeft een prachtig uitzicht over de heuvels en landerijen. Klein Zwitserland heeft contact met zeven nabijgelegen banen en een golfarrangement samengesteld met 2 overnachtingen en 2 greenfees.

  Grensweg 11
  6277 NA Slenaken
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Paping

  Het Hampshire Paping Hotel & Spa ligt op loopafstand van het centrum van Ommen, aan de rand van het eeuwenoude Loerbos. Het hotel beschikt over 37 stuks comfortabele hotelkamers. Het heeft een Golf arrangement met Golfclub Hooge Graven, een 18 holes baan op 3 km afstand van het hotel.

  Stationsweg 29
  7731 AX Ommen
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Restaurant Het Witte Huis

  Ligt in het Zuidoosten van Friesland in een prachtige omgeving. De Golf & Country Club Lauswolt ligt op 1 kilometer afstand.

  Van Harinxmaweg 20
  9246 TL Olterterp
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Restaurant Ten Cate

  Heeft een 3-daags golfarrangement; twee overnachtingen, twee maal ontbijt en diner en één greenfee voor de Drentse Golfclub De Gelpenberg.

  Noordbargerstraat 44
  7812 AB Emmen
  Routebeschrijving
   
 • Hotel van Bebber

  Vier sterren Hotel met kamers in landhuisstijl, gelegen in Xanten am Niederrhein, tussen Kleve en Wesel. Het golfarrangement biedt keuze uit 8 golfbanen in de directe omgeving.

  Klever Strasse 12
  46509 Xanten am Niederrhein
  Routebeschrijving
  0049-28 01 66 23
  Bezoek de website
   
 • Hotel-Restaurant De Stobbe

  Hotel ligt temidden van natuurgebied, landgoed en nationaal park. Het hotel heeft 20 tweepersoonskamers, 3 kamers voor mindervalide, en 10 suites. Het hotel heeft een 3 daags golfarrangement waarbij u speelt op Tiendveen en Havelte.

  Westerstraat 84
  7963 BE Ruinen
  Routebeschrijving
   
 • Hôtel des Comtes

  Het hotel bevindt zich langs de Ourthe in een rustige omgeving, terwijl u maar 2 minuten van de levendige oude stad Durbuy bent. Er is geen restaurant maar dat is opgelost door de vele restaurants op korte loopafstand in Durbuy. Arrangement met Five Nations.

  Allée de Loncin
  B-6940 Durbuy
  Routebeschrijving
   
 • Kasteel Pietersheim

  Het kasteel beschikt over vijftien hotelkamers, iedere kamer heeft een eigen stijl en inrichting. Diverse golfbanen in de omgeving.

  Waterstraat 54
  B-3620 Lanaken
  Routebeschrijving
   
 • Kasteelhoeve de Kerckhem

  De KERCKHEM ligt strategisch perfect voor uw (meerdaagse) golfreis. Kies uw favoriete baan waar u overdag speelt. 's Avonds geniet u des te meer van het heerlijke de rust in de kasteelhoeve en het zalige menu uit onze AGA met gerechten van het seizoen.

  Grotestraat 209
  B-3850 Wijer-Nieuwerkerken
  Routebeschrijving
   
 • l'Abbaye du Palais

  Heeft diverse verblijfsmogelijkheden zoals gastenkamers, vakantiehuisjes en roulottes.Het geheel bevindt zich in een 5,5 ha groot park. Er is een 4 en 7 daags golfarrangement, en golfbanen genoeg in de prachtige natuur van de Limousin waaronder Golf de la Porcelaine.

  le Palais D 940a
  23250 Thauron
  Routebeschrijving
   
 • La Tourelle

  Een verbouwde boerderij met vier 2-persoonskamers en een nabijgelegen appartement voor 2 tot 4 personen. Er is een golfarrangement waarbij u kunt golfen op het nabijgelegen La Belle Vue. De boerderij ligt in Colombotte in de Haute-Saône.

  8 rue Haute
  70240 Colombotte
  Routebeschrijving
   
 • Landgoed de Holtweijde

  Landgoed de Holtweijde, een vijfsterren hotel, ligt verscholen in het Twentse coulissenlandschap. Het hotel beschikt over een eigen drivingrange en 3 pitch & putting greens. Het golfarrangement bestaat uit twee overnachtingen en een greenfee voor Het Sybrook of de Twentsche Golfclub.

  Spiekweg 7
  7635 LP Lattrop
  Routebeschrijving
   
 • Le Castel du Val d'Or

  Grand'Rue 62
  B-4560 Ocquier-Clavier
  Routebeschrijving
   
 • Manoir Bonpassage

  Manoir Bonpassage is een kleinschalig hôtel de charme, in het hart van de Bourgogne tussen Beaune en Autun. Het hotel heeft 9 kamers, een zwembad en diverse zonnige terrassen. 5-daags golfarrangement incl 3 greenfees op 3 18-holes banen in de omgeving al vanaf € 282,00 pp. Nederlandse eigenaars.

  5 rue de Moulin
  21340 Thury
  Routebeschrijving
   
 • Parkhotel Horst

  Het Parkhotel Horst ligt midden in het hart van het land van Peel en Maas en heeft de beschikking over 78 kamers, waarvan de meeste kamers een mooi uitzicht hebben over het meer van de Kasteelse Bossen. Voor het golfen kunt u o.a. terecht op de Golfhorst of de Peelse Golf.

  Tienrayseweg 2
  5961 NL Horst
  Routebeschrijving
   
 • Quartier Latin

  Dit hotel beschikt over 75 kamers en junior suites, een Spa Wellness behoort tot het hotel. Het hotel kan greenfees verzorgen voor de banen Golf de Durbuy, Five Nations en Golf Club du Château Royal d'Ardenne.

  Rue des Brasseurs
  B-6900 Marche-en-Famenne
  Routebeschrijving
   
 • Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

  Kasteel Daelenbroeck ligt in de prachtige natuur van Midden Limburg. De meeste kamers bevinden zich in de Kasteelhoeve, en elke kamer heeft een geheel eigen karakter. Er is een golfarrangement met 1 overnachting en greenfee voor 18 holes BurgGolf Herkenbosch.

  Kasteellaan 2
  6075 EZ Herkenbosch
  Routebeschrijving
   
 • Villa Valliere

  Villa uit 1892, een voormalige meisjesschool, met 5 kamers en gelegen in Valliere, Limousin. Valliere maakt deel uit van het regionale park de Millevaches. Binnen een uur rijden zijn er diverse golfbanen. Er is een 5 daags golfarrangement te boeken.

  24 Grande Rue
  23120 Valliere
  Routebeschrijving