Jouw Caddie, hèt golf portal van Nederland

Golf & Cigars 24 november Woensdag 10 oktober j.l. heeft het eerste golfevent van Golf & Cigars plaats gevonden. Met prachtig weer, een negen holes wedstrijd met aanéénsluitend walking dinner en heerlijke sigaren was het aangenaam verpozen. Op 24 november staat het 2e event ingepland.
Duogolf nadert ontknoping

Met alleen de vijfde en laatste voorronde nog voor de boeg is de ontknoping van de Duogolf Euregio Liga nabij. De laatste vijf voorronden worden 14 september gespeeld, op de fraaie banen van Golfclub ‘Am Meer’ te Bad Zwischenahn (D), Artland Golfblub te Ankum (D), de Osnabrücker Golfclub te Bissendorf (D), Golfclub ‘de Koepel’ te Wierden en Golfclub ‘Schloss Haag’ te Gelderen (D).

Golf & Cigars

Verafschuw jij het roken van een sigaar op de golfbaan net als het slaan van een dubbel bogey, dan zal dit niet jouw club zijn. Mag je daarentegen een goede sigaar tijdens of na een rondje golf wel waarderen, dan is er Golf & Cigars, de Cigar Smoking Golfers Club.

Pro Am van Serious Golf

Voor golfers die beter willen gaan spelen en hun handicap willen verlagen organiseert Serious Golf i.s.m. haar sponsoren op vrijdag 14 september de Serious Golf Pro Am 2012. Lokatie is Golfbaan Amsterdam.

Zomer Vergaderdeal

In de maanden augustus en september wordt vergaderen op de golfbaan wel heel aantrekkelijk, zeker bij BurgGolf Wijchen.