Nederland

 • Carelshaven Restaurant & Hotel

  Carelshaven heeft 20 tweepersoonskamers, waarvan er 10 gelegen zijn in het hoofdgebouw en 10 in de tuinvleugel. Carelshaven heeft een golfarrangement met 1 overnachting en 1 greenfee voor de Golfclub in Ambt Delden, 18 holes.

  Hengelosestraat 30
  7491 BR Delden
  Routebeschrijving
   
 • Hampshire Boshotel Vlodrop

  Hotel ligt in het Nationale Park "De Meinweg" Er zijn 80 luxe kamers, zwembad, beauty- en fitnesscentrum en een squashbaan. Er is een golfarrangement, 1 overnachting en greenfee 18 holes op BurgGolf Herkenbosch. Vrij gebruik van het Welness Center in het hotel.

  Boslaan 1
  6063 NN Vlodrop
  Routebeschrijving
   
 • Hostellerie Schuddebeurs

  Hostellerie Schuddebeurs is hét golfhotel in Zeeland voor:

  • Golfarrangementen, met overnachting en diner in combinatie met greenfee
  • Groepsarrangementen in combinatie met Golfclinics
  • Golfarrangement in combinatie met individuele les, spelanalyse en tips van de PRO


  Prijzen vanaf euro 149,-- per persoon.

  Donkereweg 35
  4317 NL Schuddebeurs
  Routebeschrijving
   
 • Hotel 't Hof van Gelre

  Hampshire Hotel 't Hof van Gelre ligt in de bosrijke omgeveing van Lochem. Er is keuze uit 4 kamertypes, gelegen op de 1e en 2e etage. Er is een golfarrangement met keuze uit 2 of 3 nachten waarbij u speelt op de Lochemse.

  Nieuweweg 38
  7241 EW Lochem
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Abdij de Westerburcht

  Hotel met 36 kamers in 13 verschillende uitvoeringen, waaronder de kamer "St. Andrews" ligt in Westerbork. Er zijn 2 golfarrangementen, keuze uit meerdere nachten en 7 golfbanen.

  Hoofdstraat 7
  9431 AB Westerbork
  Routebeschrijving
   
 • Hotel de Woudzoom

  Best Western Hotel "De Woudzoom" beschikt over 36 kamers waarvan het merendeel zich op de begane grond bevindt met uitzicht op een fraaie tuin. Bij het golfarrangement, met 2 overnachtingen, heeft u keuze uit 10 golfbanen in de omgeving van het hotel.

  Oude Postweg 2
  9417 TG Spier
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Klein Zwitserland Slenaken

  Het hotel, met 27 luxe kamers, ligt tussen de Zuid Limburgse heuvels, en heeft een prachtig uitzicht over de heuvels en landerijen. Klein Zwitserland heeft contact met zeven nabijgelegen banen en een golfarrangement samengesteld met 2 overnachtingen en 2 greenfees.

  Grensweg 11
  6277 NA Slenaken
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Paping

  Het Hampshire Paping Hotel & Spa ligt op loopafstand van het centrum van Ommen, aan de rand van het eeuwenoude Loerbos. Het hotel beschikt over 37 stuks comfortabele hotelkamers. Het heeft een Golf arrangement met Golfclub Hooge Graven, een 18 holes baan op 3 km afstand van het hotel.

  Stationsweg 29
  7731 AX Ommen
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Restaurant Het Witte Huis

  Ligt in het Zuidoosten van Friesland in een prachtige omgeving. De Golf & Country Club Lauswolt ligt op 1 kilometer afstand.

  Van Harinxmaweg 20
  9246 TL Olterterp
  Routebeschrijving
   
 • Hotel Restaurant Ten Cate

  Heeft een 3-daags golfarrangement; twee overnachtingen, twee maal ontbijt en diner en één greenfee voor de Drentse Golfclub De Gelpenberg.

  Noordbargerstraat 44
  7812 AB Emmen
  Routebeschrijving
   
 • Hotel-Restaurant De Stobbe

  Hotel ligt temidden van natuurgebied, landgoed en nationaal park. Het hotel heeft 20 tweepersoonskamers, 3 kamers voor mindervalide, en 10 suites. Het hotel heeft een 3 daags golfarrangement waarbij u speelt op Tiendveen en Havelte.

  Westerstraat 84
  7963 BE Ruinen
  Routebeschrijving
   
 • Landgoed de Holtweijde

  Landgoed de Holtweijde, een vijfsterren hotel, ligt verscholen in het Twentse coulissenlandschap. Het hotel beschikt over een eigen drivingrange en 3 pitch & putting greens. Het golfarrangement bestaat uit twee overnachtingen en een greenfee voor Het Sybrook of de Twentsche Golfclub.

  Spiekweg 7
  7635 LP Lattrop
  Routebeschrijving
   
 • Parkhotel Horst

  Het Parkhotel Horst ligt midden in het hart van het land van Peel en Maas en heeft de beschikking over 78 kamers, waarvan de meeste kamers een mooi uitzicht hebben over het meer van de Kasteelse Bossen. Voor het golfen kunt u o.a. terecht op de Golfhorst of de Peelse Golf.

  Tienrayseweg 2
  5961 NL Horst
  Routebeschrijving
   
 • Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

  Kasteel Daelenbroeck ligt in de prachtige natuur van Midden Limburg. De meeste kamers bevinden zich in de Kasteelhoeve, en elke kamer heeft een geheel eigen karakter. Er is een golfarrangement met 1 overnachting en greenfee voor 18 holes BurgGolf Herkenbosch.

  Kasteellaan 2
  6075 EZ Herkenbosch
  Routebeschrijving